top of page

HOST SYSTEMS PTE. LT Group

Public·98 members

Prometna nesreća i odšteta – kako dalje?

Pozdrav svima. Prije mjesec dana imao sam prometnu nesreću, srećom bez težih ozljeda, ali šteta na autu je poprilična, a sada su krenuli i problemi s osiguravajućim društvom. Nude mi iznos koji mi se čini prenizak i stalno traže dodatnu dokumentaciju. Iskreno, već sam umoran od papirologije i natezanja. Zanima me ima li smisla angažirati odvjetnika u ovakvoj situaciji ili je to kompliciranje stvari? Bojim se da ću, ako sve prepustim njima, dobiti manje nego što mi realno pripada, ali isto tako ne želim ulaziti u dugotrajan sudski postupak bez potrebe. Ako je netko imao slično iskustvo s naplatom štete ili pregovorima s osiguranjem, bio bih zahvalan da podijelite kako ste to riješili i je li vam pravna pomoć stvarno pomogla.

6 Views
Bok! Nažalost, prošao sam gotovo identičnu situaciju prošle godine. U početku sam mislio da ću sve riješiti sam jer “što tu ima komplicirano”, ali kad su krenula umanjivanja procjene i pozivanja na sitna slova iz ugovora, shvatio sam da nisam dorastao tom pravnom jeziku. Odlučio sam barem otići na konzultaciju s odvjetnikom koji se bavi naknadom štete. Pretražujući opcije naišao sam na https://odvjetnici-hr.com gdje sam pronašao informacije o pravnim uslugama vezanim uz prometne nesreće i odštetne zahtjeve. Nakon pregleda dokumentacije, odvjetnik je preuzeo komunikaciju s osiguranjem i već nakon nekoliko tjedana dobio sam znatno bolju ponudu. Nismo morali ići na sud jer se stvar riješila nagodbom. Moj savjet – barem se informiraj o svojim pravima prije nego što prihvatiš prvu ponudu. Nekad je dovoljno da stručna osoba pošalje jedan dopis da se stvari počnu drugačije odvijati.
Shopee.png
Lazada.png

ABOUT US:

HOST SYSTEMS PTE. LTD.

We are a young dynamic team of Smart Technology enthusiast that is looking forward to assist you in your new home.

Get in touch with us to find out how we can assist!

qoo10-logo.png
  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2022 by HOST SYSTEMS PTE. LTD.

NEW RELEASES

Wish to keep up to date on our latest releases, sale promotions and news?

Sign up to our Newsletter today!

Thanks for submitting!

bottom of page